Haal het maximale uit de camera van je iPhone

Haal het maximale uit de camera van je iPhone

De iPhone 8 is al een aantal maanden op te verkrijgen op de markt. Na een aantal maanden hebben bezitters van deze smartphone al een beeld kunnen krijgen over de werking hiervan en daaruit komen natuurlijk de eerste positieve en negatieve reviews uit. Vragen die gesteld worden: Is de achtergrond van deze iPhone die gemaakt is van glas een beetje bestendig tegen stootjes en krasjes? Hoe werkt het nou precies met het laden zonder draad en maakt het wel verschil voor de accuduur? En een punt om niet te vergeten is de camera van de iPhone die telkens verbeterd wordt. De iPhone wordt steeds vaker gebruikt als standaard camera door de mensen in plaats van een compacte camera. Door de opkomst van steeds uitgebreidere applicaties waarmee foto’s bewerkt kunnen worden is de iPhone het geschikte apparaat geworden om foto’s te maken, bewerken en te delen. Lees in dit artikel meer over de camera van de iPhone 8 en leuke accessoires die daarbij te verkrijgen zijn.

Frontcamera is sterk verbeterd

Door de nieuwe ontwikkelingen rondom het gezichtsherkenning was het voor Apple een prioriteit om de frontcamera te verbeteren. Voor de consumenten is dit goednieuws, omdat de kwaliteit van het beeld tijdens het Facetimen kwalitatief beter is en er natuurlijk mooiere selfies gemaakt kunnen worden. Voor de echte creatieveling die zich zien als smartphone fotografen is de Plus model de geschikte telefoon. Door de plaatsing van twee camera’s kan er gespeeld worden met de diepte van de foto, op deze manier kan er van ver af gefocust worden op een object. Een verbetering waar elke fotograaf van zal smullen. Heb je al gehoord over de kleine externe lensjes die toegevoegd kunnen worden aan een smartphone camera, waardoor je diverse effecten kunt creëren, zoals het fisheye effect. Dit zijn kwalitatief goede lensjes voor een redelijke prijs waar een beginnende fotograaf creatief mee bezig kan zijn. Een pakket van camera lensjes kan al voor een leuk prijsje gescoord worden op een van de online veilingen. Een van de veilingsite waarop deze lenzen worden aangeboden is HelloSpecial. Naast de lenzen heeft deze veilingen een groot aanbod op diverse categorieën.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *