HTC Vive kopen en koppelen aan je iPhone 8

HTC Vive kopen en koppelen aan je iPhone 8

De VR markt is anno 2017 helemaal hot. Elke dag komen er weer nieuwe innovaties en uitbreidingen op de markt, waarmee je jouw virtual reality ervaringen nog intenser en leuker kunt maken.

Een van de beste VR brillen van dit moment is de HTC Vive. Vrij recentelijk heeft HTC nog een speciale HTC Vive-app voor iOS uitgebracht, waarmee je op je iPhone-toestel o.a. binnenkomende berichtjes in virtual reality kunt zien. Een HTC Vive kopen doe je het voordeligst op Herengadgets.nl, waar je alle prijzen kunt vergelijken.

Waarom je nu de HTC Vive moet kopen

Smartphone- en tablet fabrikant HTC heeft april vorig jaar de virtual reality bril HTC Vive op de markt. Wanneer je deze VR bril opzet word je gelijk omringd door een levensechte virtuele wereld vol verrassingen. De HTC Vive wordt met zijn gezichtsveld van 110 graden, resolutie van 2160 x 1200 en 90 Hz verversingsfrequentie gezien als een van de beste op de markt.

 

Met behulp van de twee bijgeleverde draadloze controllers, die ieder zijn voorzien van haptic feedback, dual-stage triggers en multifunctionele trackpads, heb je volledige controle en interactie. Gameliefhebbers kunnen daarom met de HTC Vive hun hart ophalen.

iOS-app van HTC Vive

Voor de mensen die in de rij staan om binnenkort een iPhone 8 aan te schaffen (of de eigenaars van een iPhone 7) is er voor de HTC Vive tegenwoordig ook een speciale iOS-app. Met deze iOS-app kun je terwijl je je in de virtuele wereld begeeft alle binnenkomende telefoongesprekken, berichten en agenda-afspraken bekijken. Op die manier hoef je tijdens je VR ervaring geen belangrijke zaken uit ‘de echte wereld’ te missen.

Alle iPhone functies beschikbaar in VR

Met de HTC Vive app kun je bepaalde iPhone functies bekijken via de VR bril. Dat kan handig zijn, omdat je tijdens het gebruik van de virtual reality bril natuurlijk moeilijk op het scherm van je iPhone kunt kijken. Met de iOS-app van HTC Vive kun je tijdens het gebruik van de VR bril op de hoogte worden gebracht van alle inkomende telefoongesprekken, berichten en gebeurtenissen. Niet alleen dat, maar via de Vive tab op je VR dashboard kun je reageren op een gemist gesprek, tekstberichten lezen en de zender terugbellen of de details bekijken van bepaalde afspraken op je kalender. Haal dus snel de HTC Vive in huis en download de iOS app van de iTunes store om deze VR bril binnenkort te koppelen aan je iPhone 8!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *